Home  
  Events Calendar  
  Benefit events  
  News  
  Photo Album  
  Video  
  Classes  
  Mailing list  
  Directory  
  Immigration info  
  About us  
  Contact Us  
  Media  
  Travel  
  My Visit  
 
 
energize
 
bcen
thrive market madara
 
 
 
 
 

     
 




Only the GOOD news ...

КАК МИНА ПРОЛЕТНОТО ПАРТИ ?
31 март, 2012, Somerville, MA


В прохладната пролетна вечер на 31 март, се събрахме отново българи да потанцуваме, да се видим с нови хора и просто да се порадваме на живота. Домакин ни бе уютният босненски ресторант Сабур. Голяма част от гостите бяха и любопитни  млади американци, руснаци, македонци, сърби, гърци и др... всичките присъстващи за първи път на българско парти и не знаещи какво да очакват.

С усмивка, микрофона взе чаровната млада българска народна певица Мария Колева. Мария е наследила таланта на родителите си и най-вече любовта към българския фолклор. Неизменяйки на стила си тя  успя да покаже на много български общности в Америка, че и с фолклор може да стават чудесни партита, и че той не е отживелица. Напротив, нашият фолклор се оказа много интересен за присъстващите интернационални гости. Почти всички се хванаха на хорото и се забавляваха от сърце. Едни италианци  дори учеха хора с youtube, една седмица преди партито.

Мария пя също и македонски и сръбски песни, с което толкова много зарадва присъстващите от тези държави, че дори сервитьора –македонец поведе хорото. Някой американци  научиха много добре танците, все едно са родени в България, беше уникално. В паузите гостуващият дисководещ Ради Георгиев пускаше хубава популярна музика, но хит бяха хората. Много се чудих дали да организираме това парти,  защото скоро имахме български празник , но се радвам, че не се отказах, защото се получи наистина
ВЕСЕЛО ПРОЛЕТНО ПАРТИ!

СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА:
www.centermadara.com/photoAlbum.htm

ВИДЕО КЛИПЧЕТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА:
www.centermadara.com/video.htm

Весел ден и до следващото парти!

Виолета Желязкова
Продуцент и координатор на събитието
Директор на Българо-Американски Център Мадара
Tel. 617-8009720
www.CenterMadara.com

 

 Our friends  



Todor Ialamov

Vasil Nenkov


David Flashenberg



emona